سید صادق پژمان: صندوق «همیار فرهنگ و هنر» مجوز فعالیت در بازار سرمایه را از سازمان بورس دریافت کرد

تاریخ انتشار:
13 مرداد 1404
WhatsApp Image 2025-08-03 at 2.07.28 PM

در این صندوق، سرمایه­ گذاران ضمن حفظ اصل سرمایه خود، از سود حاصل از سرمایه­ گذاری منتفع می­ شوند و می­ توانند این سود را به صورت داوطلبانه برای حمایت از پروژه ­های فرهنگی و

سید صادق پژمان، مدیر عامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر از صدور مجوز رسمی صندوق نیکوکاری همیار فرهنگ و هنر از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار خبر داد. به گزارش روابط عمومی موسسه، این صندوق با هدف بهره­ گیری از ابزارهای نوین مالی به منظور تامین مالی فعالیت ­ها و کسب و کارهای فرهنگی، هنری و رسانه ای راه اندازی شده است.

سید صادق پژمان با اشاره به اهداف راه اندازی این صندوق گفت:

«این صندوق با هدف رشد تولید آثار فرهنگی، حمایت از صنایع خلاق و فراهم­ سازی فرصت ­های برابر برای دسترسی به فعالیت­ های فرهنگی و هنری راه اندازی شده است.»

صندوق نیکوکاری «همیار فرهنگ و هنر» ساز و کاری هوشمندانه و نوآورانه است که امکان ترکیب نیکوکاری و سرمایه گذاری را برای افراد، سازمان­ ها و نهادها فراهم می­کند.

پژمان در ادامه تأکید کرد: «در این صندوق، سرمایه­ گذاران ضمن حفظ اصل سرمایه خود، از سود حاصل از سرمایه­ گذاری منتفع می­ شوند و می­ توانند این سود را به صورت داوطلبانه برای حمایت از پروژه ­های فرهنگی و هنری اختصاص دهند.»

مدیریت سرمایه در این صندوق مطابق با امیدنامه و تحت نظارت سازمان بورس انجام می­شود. سود حاصل نیز در راستای اهداف خیرخواهانه در حوزه فرهنگ و هنر صرف خواهد شد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





مطالب مرتبط

MB__3145

ششمین نشست تخصصی «سکان»؛ از مبانی بیمه تا شفافیت دستمزد در صنایع خلاق

56

«اقتصاد فرهنگ و صنایع خلاق» در مسیر سیاست‌پژوهی

01

نشست تخصصی مبانی بیمه و قانون کار

IMG_5368 copy

توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه اقتصاد خلاق و صنایع فرهنگی

دیده بان خلاق _سلسله گزارش _شهریور_page1

انتشار نخستین شماره سلسله گزارش‌های «دیده‌بان خلاق»

34

همزمان با روز عکاس؛ امکان بهره‌مندی عکاسان از تسهیلات «فرهنگ‌کارت» فراهم شد