برگزاری نخستین جلسه کارگروه اقتصاد خلاق مؤسسه توسعه فرهنگ و هنر
نخستین جلسه کارگروه اقتصادی مؤسسه توسعه فرهنگ و هنر با هدف هماندیشی در حوزه مسائل اقتصادی و مالی مرتبط با صنایع خلاق با حضور جمعی از کارشناسان و صاحبنظران این حوزه برگزار شد.
در ابتدای این نشست، سید صادق پژمان، مدیرعامل مؤسسه، ضمن معرفی ظرفیتها و مأموریتهای مؤسسه توسعه فرهنگ و هنر، بر اهمیت بهرهگیری از فرصتهای مالی و سرمایهگذاری در حوزه صنایع خلاق فرهنگی تأکید کرده و در ادامه اعضای کارگروه که از میان مدیران برجسته و کارشناسان اقتصادی فعال در حوزه بازار سرمایه، فناوریهای مالی و سرمایهگذاری انتخاب شدهاند، به بررسی راهکارهای تأمین مالی و استفاده از ظرفیتهای موجود پرداختند.
بهرهگیری از صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق توسعه ملی، استفاده از ظرفیت بانکها، بررسی امکان دریافت مجوز برای صندوق پژوهش و فناوری و صندوق ضمانت خصوصی، امکانسنجی راهاندازی کرادفاندینگ و صندوق پروژه، توسعه سرمایهگذاری از طریق صندوق PE و منابع ارزی، ایجاد مرکز نوآوری و بررسی ظرفیتهای نئوبانک، امکان توکنایز کردن داراییها در حوزه صنایع خلاق، تعامل با PSPها و شرکتهای بیمه برای توسعه خدمات مالی؛ از مهمترین محورهای مورد اشاره اعضا در این جلسه بود. مقرر گردید برگزاری این جلسات به صورت مستمر و منظم تداوم یابد.